Skip to content
Satakylät

Leikkikenttä

Säkylän Köyliön kylissä on kesäkuussa leikkikenttätoimintaa.

Ohjaajia on arkipäivinä Tuiskulan, Kepolan koulun, Lallin koulun/ Museokoulun ja Vuorenmaan leikkikentillä. Köyliöjärven itäpuolella Lallin koulun ja Museokoulun leikkikenttä on vuorovuosin. Vuonna 2019 olivat lapset Museokoululla ja siksi Lallin koulun vuoro olisi taas tänä vuonna 2020. Tämänhetkinen koronavirustilanne saattaa peruuttaa leikkikenttätoiminnon tältä vuodelta. Tilanteesta on enemmän tietoa huhtikuussa.

Leikkitoimintaan voivat osallistua yli 4-vuotiaat sekä nuoremmat huoltajan kanssa. Hinta (2019) on 12 € koko jakso (sisaret 5€). Satunnaiset leikkijät maksavat 1€/kerta. Hinta kattaa vakuutuksen. Ohjaukseen voivat osallistua kaikki leikkikentälle ilmoittautuneet ja muut kertamaksulla.

Kunkin vuoden keväällä haetaan peruskoulun yläasteella olevia nuoria leikkikenttäohjaajiksi (7. luokka täytyy olla käytynä). Monelle paikalliselle nuorelle on leikkikenttäohjaajan tehtävä ollut aivan ensimmäinen kesätyö. Hakuaika ja toimintaohjeet julkaistaan huhti-toukokuun aikana.

Ohjaajien työnantajina ovat Köyliön kyläyhdistykset: Kankaanpään, Kepolan, Ristolan Tuiskulan,Voitoisten, Vuorenmaan ja Yttilän kyläyhdistys. Säkylän Urheilijat ovat järjestäneen muutamana vuonna kentille myös liikuntaohjaajan liikuttamaan lapsia erilaisten leikkien avulla.